Macroblog o microblogging

Reconec que Twitter em té abduïda. Amb una bona selecció de piuladors reps informació interessant, et diverteixes, i tot de manera immediata. I si vols dir la teua només has de fer l’esforç de concentrar-ho en 140 caràcters. Aquesta agilitat en aquests temps canviants, de molta informació, és d’agrair, especialment quan els mitjans d’informació sovint han perdut eixe paper de visió global del teu entorn que temps enrere a mi m’era especialment útil.

Confesse que no tinc diari de capçalera perquè cap em conta d’una manera decent i ampla les coses del meu àmbit geogràfic més immediat, que per a mi és important. Ni ràdio ni televisió em cobreixen tampoc eixa necessitat informativa. He de mirar ací, allà, i al final és més fàcil saber el que passa a Nova York que el que passa a Catarroja, Casinos, Crevillent o Muro.

Així, davant la mancança de mitjans, Twitter fa el seu paper. Però és tanta la informació que em pot arribar que no sempre puc parar a reflexionar en aquest blog com ho feia temps arrere.

Anuncis

One response to “Macroblog o microblogging

  1. Ojito amb la saturació d’informació, que al final “los árboles no dejan ver el bosque” i el cap ens explota. Ens enterem de tot, però no necessàriament som capaços d’assimilar-ho. A mi em sembla que aquest “enterar-se de tot al segon de què passe” té una cara oculta; no la perdem de vista!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s